Korv och vitkålsgratäng

 2012-09-04    11:09:00   av:Josefin



Detta har blivit en favoriträtt här hemma. Det började med att vi fick över en hel del stuvad vitkål som jag lagade häromdagen. Några Ugglarps korvar fanns i kylen.

Korv och vitkålsgratäng:
Stuvad vitkål
1 burk reme fraiche
Franska örter
Korv
Tomater
Persilja
Vatten

Smörj en ugnsfast form, bred ut stuvad vitkål.
Slanta korvarna och lägg över vitkålen, skär tomaterna och lägg överst.
Blanda ihop creme fraiche och lite vatten. Häll i örterna och blanda runt.
Klicka ut överst i gratängformen, strö över persilja.
In i ugnen på 225 grader i ca 20-25 min.














 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?