Köttfärslimpa med kantareller

 2011-12-14    18:05:05   av:Josefin

Recept på köttfärslimpa med kantareller:

Ingredienser:

  • 600 g köttfärs
  • 1 dl ströbröd
  • 1 ½ dl mjölk
  • Salt
  • Peppar
  • Svamp
  • Lök

Gör såhär:

  1. Blanda ströbröd och mjölk som får stå och svälla en stund.
  2. Häll i köttfärsen och kryddorna.
  3. Rulla till en limpa. Lägg i en smörad form och gör en skåra i mitten.
  4. Stek svamp och lök i smör.
  5. Lägg i stekblandningen i skåran.
  6. Baka över köttfärsblandningen så den täcker svampen och löken.
  7. Klicka i smörklickar i formen.
  8. Stek i 175 grader i ca 45 min.
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?