Kryddsmör - gott till kött

 2012-08-04    15:36:00   av:Josefin
Jag hade inte lust att ställa mig och laga sås till maten idag så det fick bli ett eget kryddsmör istället.

Kryddsmör med vitlök och persilja:
25 gram smör (ÄKTA!)
1-2 vitlök
Persilja efter smak och tycke

Smält en klick smör i en kastrull. Pressa ner vitlökarna i och låt rosta på medelvärme.
Så länge rör du de 25 gram smöret så det blir mjukt.
När vitlöken är rostad (ska ej ta mycket färg) låter du den svalna.
Blanda sedan ner vitlöken i smöret och häll i persilja - antingen färsk hackad eller fryst.
Rulla ihop i en bit plastfolie och stoppa in i frysen eller kylen till det stelnat. Mycket gott!
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?