Fiskgratäng med färskost

 2012-07-11    09:38:00   av:Josefin
 
 
 
 
Att använda färskost i maten är suveränt gott och man kan ju ändra smakerna i det oändliga.
EFter en kväll med ostbricka fick vi lite färskost över. Perfekt att använda i en fiskgratäng.


Ingredienser:

En purjolök
Grädde
2 msk fiskfond
Fisk
Philadelphia med gräslök
Tomater
 
Gör såhär:
Skriva purjolöken i strimlor, stek dem sedan i olja.
Blanda i grädde och fiskfond.
Låt blandningen puttra en stund.
Skiva fisk i 4 portionsbitar och lägg i en smord ugnsfast form.
Häll över gräddblandningen och bred på färskosten.
Stick ner några cocktailtomater och in i ugnen ca 25 min på 225 grader.
 
Servera :D
 
 


 
 
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?