Plockmat till helgen

 2012-05-08    16:47:00   av:Josefin

Till helgen äter vi gärna plockmat i alla dess former.
Räkor, brie och rostbröd med vitlökssmör är ett måste för mig.


Exempel på vad man kan ha på plocktallrikar:

Olika fina ostar

Skaldjur

Ägg

Avokado

Salami

Skinka

Frukt (jordgubbar, melon m.m)

Chorizo

Osttärningar

Rostat bröd

Vitlökssmör

Östsmör

Tunnbrödskex

Ostkex

Folidegknyten

Marmelader (jag älskar fikon och äppel marmelad på brie ost)

Kycklingklubbor

Buffalowings

Soltorkade tomater

Rostbiff

Tzatsiki

Aioli

med mera.

 

Vad har du på din plocktallrik?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?